Köpvillkor

1. Allmänt

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor om din beställning. Priserna på våra varor anges i svenska kronor inkl moms. Vi följer Skatteverkets tabell för momssatser.

2. Frakt

Ditt paket levereras vanligen inom 2-4 arbetsdagar efter att du fått en orderbekräftelse från oss. Beroende på var i landet du bor kan det ibland ta 1-2 dagar extra. Vi använder Post Nords tjänster samt deras fraktavgifter. Mindre försändelser skickas som varubrev direkt till din brevlåda. Större försändelser skickas till närmaste Postnord ombud.

3. Betalning

Faktura - Betalning inom 14 dgr från köptillfälle. Ingen faktura avgift.

Swish - betalning inom 14 dgr från köptillfälle. Swishnr: 123 2650760

Pay Pal - betalning

4. Försening

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt, men ibland kan förseningar uppstå. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar.

5. Avbokning

Varor som finns att beställa är varor som finns i lager hos oss. Vi reserverar oss dock alltid för slutförsäljning. Tar en vara slut hos oss avbokas din beställning och levereras inte vid en senare tidpunkt. Vid avbokning skickas den informationen till dig via mail.

6. Ångerrätt och retur

Som kund har du alltid 28 dagars ångerrätt (räknat från att du mottagit varan) enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Om du vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta.

7. Ej uthämtade paket

För ej uthämtade brev eller paket debiterar vi er för faktiska kostnader för frakt samt returfrakt.