Köpvillkor

1. Allmänt

För att du skall känna dig trygg i ditt köp är du alltid välkommen att kontakta oss vid frågor om din beställning. Priserna på våra varor anges i svenska kronor inklusive moms. Vi följer Skatteverkets tabell för momssatser.

2. Frakt

Ditt paket levereras vanligen inom 2-4 arbetsdagar efter att du fått en orderbekräftelse från oss. Beroende på var i landet du bor kan det ibland ta 1-2 dagar extra. Vi använder PostNords tjänster samt deras fraktavgifter. Mindre försändelser skickas som varubrev direkt till adressen. Större försändelser skickas till närmaste Postnordombud.

3. Betalning

Betalning med faktura från oss, med betalning inom 30 dgr.

4. Försening

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt, men ibland kan förseningar uppstå. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar.

5. Avbokning

Varor som finns att beställa är varor som finns i lager hos oss. Vi garanterar dock aldrig leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för slutförsäljning. Tar en vara slut hos oss avbokas din beställning och levereras inte vid en senare tidpunkt. Vid avbokning skickas den informationen till dig via mail.

6. Ångerrätt och retur

Som kund har du alltid 28 dagars ångerrätt (räknat från att du mottagit varan) enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Om du vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta.

7. Ej uthämtade paket

För ej uthämtade brev eller paket debiterar vi er för våra kostnader för frakt, returfrakt, administration och hantering, för närvarande 149 kr.